LED verlichting voor uw VvE

0513 - 210 111 (toets 2)

Sinds 2008!

Vraag direct uw offerte aan!

Energie Investeringsaftrek

Via de Energie Investeringaftrek (EIA) kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie.
U kunt maar liefst 58% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.
De regeling is bedoeld voor ondernemers die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen (dus niet voor particulieren, verenigingen of stichtingen).

Een aantal van onze producten (waaronder LED TL, LED Panelen en LED Downlights) staan op de Energielijst en voldoen aan de eisen die aan de Energielijst worden gesteld.

Mocht u hulp nodig hebben bij het aanvragen van de EIA neem dan contact ons op (Meilo Meindertsma: 06-15058758 of info(at)meipos.nl).

Voor de voorwaarden en meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

Handige links:

Energielijst en Milieulijst 2016

Financiële rekentool EIA/KIA

LED met 3 jaar garantieCE Certificaat

LED VVE verlichting is is uw groothandel in LED verlichting voor grootverbruikers zoals VvE's. Wij hebben voor bijna elke type lamp, welke wordt gebruikt door VvE's in portieken en galerijen, een 1-op-1 vervanger! Ons groothandel-assortiment bestaat onder andere uit LED TL Buizen, LED Portiekverlichting, LED Galerijverlichting, LED Magneet Panelen, LED Spots, etc... Door rechtstreeks contact met de fabrikanten kan Portiek LED verlichting de nieuwste generatie LED lampen tegen de scherpste prijs aanbieden. Deze nieuwe generatie LED’s zijn een volwaardige vervanging van bijna alle huidige verlichting. Bespaar eenvoudig 50-90% op uw verlichtingskosten!

Veilig zaken doen

Meer dan 7 jaar LED ervaring

Proefopstelling op aanvraag

Webshop Keurmerk-logo

Voor de optimale werking van de webshop maakt deze site gebruik van cookies