LED verlichting voor uw VvE

0513 - 210 111 (toets 2)

Sinds 2008!

Vraag direct uw offerte aan!

Artikelen

Scholennetwerk De Basis stapt over op LED verlichting

Heerenveen, 18 augustus 2014 – Stichting Openbaar Scholennetwerk De Basis is op 8 basisscholen, in Heerenveen en omgeving, begonnen met het vervangen van de huidige lampen door LED. In fases zullen deze scholen volledig worden voorzien van energiezuinige verlichting. De verlichting wordt geleverd door MEIPOS LED verlichting uit Heerenveen.

Energiebesparing is speerpunt voor de schoolgebouwen welke in eigendom zijn van de Basis. Motto: ‘Onderwijsgeld moet zoveel mogelijk naar het onderwijs’. Met de overstap op LED verlichting wordt op de verlichting een energiebesparing gerealiseerd van 60%. Bovendien gaan LED lampen een stuk langer mee.

De Van Maasdijkschool heeft de primeur. Met de uitrol van de andere 7 scholen zal binnenkort worden gestart.

Naast LED verlichting zullen de scholen binnenkort ook voorzien worden van zonnepanelen.

LED met 3 jaar garantieCE Certificaat

LED VVE verlichting is is uw groothandel in LED verlichting voor grootverbruikers zoals VvE's. Wij hebben voor bijna elke type lamp, welke wordt gebruikt door VvE's in portieken en galerijen, een 1-op-1 vervanger! Ons groothandel-assortiment bestaat onder andere uit LED TL Buizen, LED Portiekverlichting, LED Galerijverlichting, LED Magneet Panelen, LED Spots, etc... Door rechtstreeks contact met de fabrikanten kan Portiek LED verlichting de nieuwste generatie LED lampen tegen de scherpste prijs aanbieden. Deze nieuwe generatie LED’s zijn een volwaardige vervanging van bijna alle huidige verlichting. Bespaar eenvoudig 50-90% op uw verlichtingskosten!

Veilig zaken doen

Meer dan 7 jaar LED ervaring

Proefopstelling op aanvraag

Webshop Keurmerk-logo

Voor de optimale werking van de webshop maakt deze site gebruik van cookies