LED verlichting voor uw VvE

0513 - 210 111 (toets 2)

Sinds 2008!

Vraag direct uw offerte aan!

Artikelen

Koploperproject van start in gemeente Heerenveen

‘Duurzaamheid is doen!’ Met deze woorden gaf wethouder Siebenga maandag 10 juni jl. de aftrap voor een nieuwe ronde van het Koploperproject in de gemeente Heerenveen. Het Koploperproject helpt bedrijven, instellingen en gemeenten duurzamer te werken en ondernemen.

De bijeenkomst werd geopend door wethouder Siebren Siebenga van de gemeente Heerenveen. Vervolgens vertelde Tjitske Jeltema van projectbureau A7Westergo meer over de organisatie van het Koploperproject en hoe het traject het komende jaar zal verlopen.

De deelnemersDeelnemers Koploperproject Heerenveen

Aansluitend was het de beurt aan de zeven bedrijven zelf: A-Ware Food Group, Van Dorp Installaties, Roorda Transport Services, Van der Werff Logistics, MEIPOS LED Verlichting, Eresdé Industriële Reiniging en Luuk Wink Training & Advies, stelden zich voor en vertelden waarom zij deelnemen aan het huidige Koploperproject. ‘Met deze gevarieerde en enthousiaste groep ondernemers zijn alle ingrediënten aanwezig om van dit Koploperproject een succes te maken’, aldus wethouder Siebenga.

Het is de tweede keer dat bedrijven uit de gemeente Heerenveen deelnemen aan het Koploperproject. Eerder participeerden bedrijven en de gemeente Heerenveen al mee in het eerdere Koploperproject Duurzaam Ondernemen A7-zone. Het Koploperproject helpt mkb’ers om op een doelgerichte en effectieve manier in 1 jaar duurzamer te ondernemen.

Wie kan deelnemen?

Het Koploperproject werkt samen met diverse Friese gemeenten. Per gemeente wordt een Koplopergroep gevormd, bestaande uit 5 tot 15 bedrijven. Ook een gemeente kan deelnemen aan het Koploperproject om duurzamer te gaan werken. Naast de gemeentelijke projecten is er ook een Koploperproject voor zorginstellingen.

De afgelopen jaren is het Koploperproject uitgegroeid tot een netwerk van duurzame bedrijven en organisaties in Fryslân dat met elkaar samenwerkt en een positieve impuls geeft aan een gezonde en duurzame economie. Dit initiatief wordt mede ondersteund door projectbureau A7Westergo en de provincie Fryslân.

Zelf Koploper worden?

Bent u ondernemer in de gemeente Heerenveen en wilt u ook koploper worden? Dat kan. Neem voor meer informatie contact op met Elsemarie Oosterveen van de gemeente Heerenveen op telefoonnummer 06 50 74 23 15 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron: Gemeente Heerenveen
 

LED met 3 jaar garantieCE Certificaat

LED VVE verlichting is is uw groothandel in LED verlichting voor grootverbruikers zoals VvE's. Wij hebben voor bijna elke type lamp, welke wordt gebruikt door VvE's in portieken en galerijen, een 1-op-1 vervanger! Ons groothandel-assortiment bestaat onder andere uit LED TL Buizen, LED Portiekverlichting, LED Galerijverlichting, LED Magneet Panelen, LED Spots, etc... Door rechtstreeks contact met de fabrikanten kan Portiek LED verlichting de nieuwste generatie LED lampen tegen de scherpste prijs aanbieden. Deze nieuwe generatie LED’s zijn een volwaardige vervanging van bijna alle huidige verlichting. Bespaar eenvoudig 50-90% op uw verlichtingskosten!

Veilig zaken doen

Meer dan 7 jaar LED ervaring

Proefopstelling op aanvraag

Webshop Keurmerk-logo

Voor de optimale werking van de webshop maakt deze site gebruik van cookies